Despre Noi

Toranaga SRL este o echipă de specialiști în construcție, colegi de suflet cu dekora.md, misiunea cărora este prestarea unor servicii de construcție calitative, cost-eficiente, adaptate cerințelor clientului și cu post garanție.

Acum, agent economic, „Toranaga” SRL oferă:

– Servicii de instalare a tavanului casetat;
– Lucrări de construcții;
– Lucrări de finisare;
– Lucrări la rețele inginerești.

Specialiștii „Toranaga” SRL cred în puterea lucrului bine făcut, în acest sens, calitatea, corectitudinea și rapiditatea sunt factorii-cheie pe care își întemeiază oferta.
Serviciile sunt prestate pe tot teritoriul Republicii Moldova, în orice sezon, cu utilizarea unui sortiment larg de materiale și produse direct de la importator. Atitudinea față de serviciile acordate: la timp, corect, calitativ și la prețul convenit.

Apelați +373 60 050 082, vă deservim cu drag începând de la întocmirea ofertei de preț, până la facturare.

Toranaga

Colegii noștri

Dana Untura

Dana Popa

Administrator

Radu Hîncu

Radu Hîncu

Diriginte de șantier

Lilia Burlacu

Lilia Burlacu

Contabil șef

Gheorghe Faureanu

Gheorghe Faureanu

Expert – instalator

Andrei Rotaru

Andrei Rotaru

Manager vânzări

Andrei Chetruș

Andrei Chetruș

Expert – instalator

Despre Tavane Casetate

Tavanele casetate  sunt folosite la diverse tipuri de clădiri, cu cerințe dintre cele mai exigente, cum ar fi: birouri, sedii pentru activități comerciale și de agrement, precum și instituții medicale și industriale.

Tavanele casetate oferă  confort, instalatorilor asamblare rapidă și ușoară, iar designerilor posibilități nelimitate.

De ce tavane casetate?

ACUSTICA: Tavanele din plăci ROCKFON  absorb foarte bine sunetele, reducând astfel semnificativ zgomotele nedorite.

DESIGN: Procesul de fabricație de înaltă tehnologie determină o calitate ridicată a plăcilor de tavan, care sunt disponibile într-o gamă largă. Creează posibilități nelimitate de design, apreciate și de arhitecți. Sunt o sursă de inspirație pentru soluții personalizate care să corespundă necesităților și imaginației.

PROPRIETĂȚI: sănătate și siguranță în primul rând. Tavanele casetate sunt notate în cea mai înaltă clasă de reacție la foc – A1. Deci, sunt necombustibile, iar în caz de incendiu nu produc fum sau picături de ardere. Plăcile ROCKFON nu dezvoltă mucegaiul, ciuperci și bacterii. Rezistă până la 100% umiditate relativă la temperatura de 40°C. Chiar și cu trecerea timpului rămân stabile dimensional, indiferent de umiditatea aerului sau modificările de temperatură.

Materialul din care este realizat tavanul casetat are rol de climatizare. Datorită conținutului mare de macropori, tavanele casetate sunt indicate mai ales pentru reglarea umidității atmosferice a interioarelor. Materialele de construcție cu un conținut ridicat de macropori pot acumula temporar umiditatea, pe care o cedează atunci când aerul interioarelor se usucă. Astfel, aceste materiale au un efect de reglare a climatului interior.

Portofoliu

Dorești să concretizezi ceva?

Scrie-ne un e-mail:
toranagaconstruct@gmail.com
toranaga@dekora.md

Sau vizitează-ne:

mun. Chișinău, str. Uzinelor, 1;
GSM: +373 69 181 849
GSM: +373 60 050 082

Program de lucru:
Luni – Vineri: 08:30 – 18:00;
Sâmbătă: 08.30-13.00

Te așteptăm cu drag!

Solicitați o ofertă rapidă

Spuneți-ne câte ceva despre afacerea D-stră. Adresați-ne o solicitare.