Dorești decorațiuni deosebite? Să vedem dacă te inspiri!

Cât de frumosoase vor fi sărbătorile de iarnă depinde de fiecare din noi. Sărbătorile de anul nou sunt, probabil, cele mai mirifice. E deja o tradiție să le sărbătorim frumos.

E o perioadă în care ne oprim din rutina de zi cu zi ca să ne regăsim pe noi înșine,  ne revedem cu cei dragi care sunt de mai departe,  planificăm noi începuturi… De datoria noastră este să păstrăm și să transmitem spiritul Crăciunului către cei mai mici. Suntem fericiți să îi vedem fericiți.

Deci, până a cumpăra cadourile și a întocmi meniul, începem cu decorațiunile! Acum este o ocazie minunată de a pune în mișcare capacitățile de creație, dezvoltarea motoricii și a inspirației!

Să începem cu ușa de la intrare. Nouă, celor din Moldova, ne-a plăcut să vedem prin filme americane, uși ornate cu colăcei decorativi (cununuțe) și am preluat ideia. Dar nu vrem identic :), vrem mai frumos!
Ce ziceți de aceste idei noi găsite în site-uri de specialitate?

    

Materialele pot fi ușor găsite sau substituite cu ce găsiți la îndemînă asemănător. S-ar putea de confecționat și în formă de fereastră:

Să trecem la brăduț – cel mai important element. Dacă v-ați plictisit de cel artificial cumpărat cândva odată și nu ve-ți opta pentru unul natural, iată cam ce s-ar mai putea face, fără prea mult efort și cu materiale simple. Respectați acestă schemă și ve-ți obține brăduț de care încă nu ați avut 🙂

  

Masa de sărbătoare ( și nu numai) ar putea fi deveni mai elegantă cu astfel de brăduți:

 

Se poate și fără lumânări pe interior, e mai sigur fără 🙂  Se mai poate și fără brăduți 🙂 :

    

Cum s-ar putea de ornat cu jucării originale? Am găsit câteva modele interesante de care nu găsiți prin magazine:

        

Așa: cununiță de crăciun este pe ușa de la intrare, brăduți ornați sunt, cu jucăriile am rezolvat, dar…au mai rămas încăperi nedecorate! Ce ne facem? Până la urmă e bine să fie doar un brad în casă! Hai să vedem dacă se poate de adăugat și alte compoziții:

  

Cu elemente mici poți decora orice. Confecționate manual, ar putea deveni cadouri de neprețuit!

  

  

Anul trecut, pe un forum de al mămicilor, observasem o competiție interesantă – Șemineul de Crăciun. Mămicile fotografiau procesul de lucru, rezultatul și își postau lucrările în rețele de socializare. Cu adevărat, șemineile din carton erau una mai frumoasă ca alta. Chiar meritau aprecieri. Anul acesta s-ar putea de continuat.

Au rămas ferestrele. Sunt o platformă minunată de a crea povești pe geamuri:

      

Cu siguranță că s-ar mai putea găsi idei originale de decor. E posibil ca în proces, să apară ideii proprii WAW! Nu uitați că există rețele de socializare prin care să arătați ce s-a primit!

Ați răsuflecat mânecile? Spor!

Ți-a plăcut articolul? Distribuie.