
La moment, avem în Moldova peste 300 de designeri de interior cu experiență bogată, mai puțin bogată și începători. Unii combină designul cu arhitectura, alții acorda atenție mai mult decorațiunilor. Cineva lucrează ca freelancer, altcineva are formată o echipă pentru acordarea tuturor serviciilor inclusiv lucrările de finisare și supravegherea de autor.
Atunci când beneficiarii solicită doar lucrări de design pentru că celelalte lucrări au cu cine le asigura, recomandăm designeri talentați din orice categorie.
Un talent este tânărul specialist Adrian Ceban care se deosebește din mulțime prin gusturi rafinate și fragede reflectate în lucrările sale. Cu 8 ani de experiență, Adrian este un designer care poate fi numit cu siguranță „de succes”. Serviciile lui au fost și sunt solicitate pentru lucrări de design interior în oficii la careva companii de top din Republică, pentru localuri populare și pentru spații locative în țară și peste hotare.
Proiectul social pentru universitățile Moldovei a fost implementat după ideile și proiectele gândite de Adrian:
Iată soluția la provocarea de a păstra stilul clasic atunci când e necesar de a aborda stilul modern:
Încântător! Dar tavanul negru? Observați cum oferă volum spațiului?
Fiecare detaliu poate fi comentat ca soluție uimitoare!
Adrian a absolvit UTM în 2010, Facultatea „Urbanism și Arhitectură” la specialitatea „Design interior” unde a răzbătut prin concurs înalt, apoi a făcut stagiere la o companie de design și arhitectură autohtonă. La început activa în oficiu ziua, iar seara lucra asupra proiectelor încredințate lui personal. Cu timpul, volumul lucrărilor au crescut pâna la 5 proiecte lunar. Majoritatea comenzilor sunt obținute datorită recomandărilor și portfoliului său.
Dacă apelați la Adrian Ceban, o să vă studieze necesitățile, preferințele, va lua măsurile de releveu, apoi veți primi schița cu amplasarea 3D a interiorului unde veți discuta ideia și culorile, stilistica. În final, veți primi albumul cu desene tehnice.
„Principiul de bază al proiectului – este lucrul cu spațiul ” – zice Adrian. „Mă strădui să echilibrez proporția în funcție de înălțimea spațiului și volumul acestuia. Iau în considerare cerințele estetice și funcționale. Fiecare obiect necesită o abordare individuală în dependență de: amplasarea geamurilor, pereții interiori, anul construcției și preferințele beneficiarului. Aceasta este baza pentru crearea unui spațiu armonios și funcțional pentru clientul meu. Îmi place să creez un spațiu nou pentru viață nouă.”
Laminat pe perete? E soluția geometrică care lărgește vizual spațiul:
La fel cu oglinzile. Aici oglinda preia motivul din tapet. Se repetă trucul laminatului pe perete în tandem cu oglinda:
Decorul de pe perete a gost gândit după picioarele remarcabile a măsuței:
Încă o modalitate de a înviora peretele:
Joc de culori, joc de lumini:
Localuri publice? Necesită abilități și cunoștințe mai specifice pentru design. Lui Adrian îi reușește admirabil.
Preferințe? Tendințe de viitor? Dezvoltarea tendinței de patchwork în design interior.
Cine dacă nu tinerii vor contribui la progresul acestui domeniu?
Succese în continuare Adrian!